Balatonakali Youth Camp

Palkove Youth Hostel

Hotel & Hostel Rv Balaton

Excursions
Green Schools
Summer camps, schools
Family Holidays
Walking & Biking tours
Fishing weekends
Training & Seminars
Meetings for friends
Prices
Discounts
Pictures
Maps
Send your enquiry
Online booking
Guest Book
About Us

Balaton news

Balaton weather

Balaton Green Schools

Accomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse riding

Kedves Vendgnk! Ksznjk, hogy megtisztelt minket, s a vendgeink kztt dvzlhettk. Ksznettel vennnk, ha nhny sorban lern a balatoni kirnduls, osztlykirnduls, erdei iskola tbor, nyri tborozs, csaldi nyarals, dls alkalmval szerzett tapasztalatait, lmnyeit (a kevsb kellemeseket is). Szvesen fogadunk minden szrevtelt, javaslatot, mellyel mg szebb, jobb tehetjk a hozznk ltogat vendgek szmra az itt tlttt napokat.
Ugyanitt vrjuk a weblapunkkal kapcsolatos vlemnyeket is.


Eddigi bejegyzsek

Els lap  Elz  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]  Kvetkez  Utols lap
Szabó Leventéné 2013. 06. 30.

Balatonakali Gyermektáborban töltöttünk 3 napot a gyáli Lurkós focis gyerekekkel és szüleikkel edzõtáborban. Nagyon jó idõt fogtunk ki, a szállás és az ellátás nagyon jó volt. Igazi gyerekkorunkat idézte vissza. Köszönjük Gyöngyi intézkedéseit és a konyhai személyzet kiszolgálását. Focipályát igénybe vettük és egy kellemes szombat esti programon is részt vettünk. Köszönet mindenért, ajánlom másoknak is.
Deák Ferenc Ált. Iskola 2013. 05. 23.

Május közepén négy napot töltöttünk a szántódi Rév Hotelben tanítványainkkal. Négy osztállyal érkeztünk Veszprémbõl. A változatos, színes programok emlékezetessé tették erdei iskolánkat. Ehhez hozzájárult házigazdáink készséges, gyerekbarát viselkedése. mindent elkövettek azért, hogy szép élményekkel, jó érzéssel térjünk haza. Szállásunk, ellátásunk kifogástalan volt, vendéglátóink közremûködtek a programok szervezésében is. Segítõkészek, barátságosak voltak, jó szívvel ajánljuk másoknak i
Sz. Anna 2013. 05. 21.

Pénteken voltunk a Hotel Rév-ben Szántódon barátnõimmel, és meg szeretném ezúton is köszönni azt a hihetetlen rugalmasságot, amit tapasztaltunk! Nagyon kedvesek és segítõkészek mind a recepción / portán, mind az az úr is, aki kereített nekünk egy plusz ágyat! A szállás nagyon tiszta volt és otthonos, és a reggeli is nagyon finom volt. Az ár pedig verhetetlen, köszönjük még egyszer, mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Anna
Hamarné Novák Márta 2013. 05. 20.

Szeretném megköszönni a tábor minden dolgozójának a szíves és kifogástalan ellátást. Egyik kislányom az alábbi szavakkal foglalta össze élményeit:
Az idei tábort, mint a tavalyit is, nagyon szerettem... Amikor megnéztük a szállást, eleinte nem mondtam azt, hogy nagyon jó, de miután kicsomagoltunk és felhúztuk az ágynemût, már nagyon otthonos lett, és a végén nem akartam már otthagyni...
Baglyasné Szécsi Annamária 2012. 11. 05.

Nagyon köszönjük , hogy az elmúlt 17 évben mindegyik táborban csodálatos napokat tölthettünk iskolánk tanulóival.Kivétel nélkül mindenhol tökéletes volt a szállás az ellátás, az odafigyelés úgy az étkezéseknél is, mint a programok összeállításánál.A táborok szervezésétõl a lebonyolításáig nagyon elégedettek voltunk minden alkalommal. Szántódra tanári kirándulást is szerveztünk, abban sem csalódtunk! Mindenhová visszatértünk, most a Sítábort kipróbáljuk Austriában! Bátran ajánljuk! B.Sz.Annamária
Ambrusné Vígh Edit 2012. 09. 10.

Köszönjük a vendéglátást a Balatonakali Gyermektáborban , a SANBON Gyáli Karate Sportegyesület nevében!
Nagyon jól érezték Önöknél magukat a sportolók, megfelelõ volt a szállás és az ellátás is.
Szerencsénkre az idõ is kedvezõ volt.
Vissza fogunk menni jövõre!
Járvásné Pásztor Tünde 2012. 08. 21.

Szeretnénk ezúton is megköszöni a Hotel Rév minden kedves dolgozóinak a kedvességet és a segitõkézséget külön köszönet a csárda felszolgálóinak . Jövõre is meglátogatjuk önöket. JÓ MUNKÁT MÉG AZ IDEI NYÁRRA. Járvás család.
Végh József 2012. 07. 20.

Kedves Roland és a pálkövei Ifjúsági Üdülõ Személyzete!
Ami várható volt, bekövetkezett: Az idei, a VI. Judo Sporttáborunk volt az eddigi legjobb és ebben nem kis része volt az üdülõ vezetõjének és személyzetének. Szokás szerint az idõjárás is mellénk állt, és kifogástalan volt az ellátásunk, elhelyezésünk is. 27 fõs csoportunk nagyon jól érezte magát. Köszönünk mindent! További jó munkát, szép nyarat!
Végh József, Kohajda Rita
Teleki suli 2012. 07. 06.

Idén is 30 gyerekkel táboroztunk a Rév Hotelben. A személyzet változatlanul segítõkész, udvarias, a felmerült problémáinkat készségesen, gyorsan megoldotta.
A Rév Csárdában minden nap bõséges, finom ételeket kaptunk, a kiszolgálás gyors és kedves volt.
Külön köszönet az éttermi dolgozóknak, akik maximális figyelemmel voltak a különbözõ ételallergiás gyerekünk étkeztetésére.
Nagyon jól éreztük magunkat, örömmel jövünk jövõre is.
Szívesen ajánljuk a hotelt minden kollégának.
Molnár Andrea 2012. 07. 01.

Kedves Gyöngyi és a Balatonakali Tábor személyzete! 2012 június 24tõl 30ig vendégeskedtünk Nálatok kézmûves csapatunkkal! Köszönjük szépen ezt a hetet(szerencsére az idõjárás is mellénk állt),a nagyszerû szállást, a még nagyszerûbb,kifogástalan konyhai ellátást, MINDENKI kedvességét. Külön köszönet Farkas Gyöngyi táborvezetõnek és édesanyjának a sok segítségért. Nagyon jól éreztük magunkat és szeretnék a jövõben visszatérni! Üdvözlettel:Molnár Andrea, Kertes Viktória
üdvözlettel: Molnár Andrea
Szabóné Márta 2012. 06. 04.

Köszönjük a balatonakali tábor munkatársainak a kedves vendéglátást, a konyha személyzetének pedig a rugalmasságát, amivel minden felmerülõ problémánkat megoldották. További munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánunk.
A május 24-i csapat.

j bejegyzs rsa

Nv:

 

E-mail cm:

 

Vlemny (max. 500 karakter):

Ellenrz kd megadsa:*

Krjk rja be az albbiakban olvashat szmot szmjegyekkel a mellette lv mezbe!


lap tetejre ^