Balatonakali Youth Camp

Palkove Youth Hostel

Hotel & Hostel Rv Balaton

Excursions
Green Schools
Summer camps, schools
Family Holidays
Walking & Biking tours
Fishing weekends
Training & Seminars
Meetings for friends
Prices
Discounts
Pictures
Maps
Send your enquiry
Online booking
Guest Book
About Us

Balaton news

Balaton weather

Balaton Green Schools

Accomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse riding

Kedves Vendgnk! Ksznjk, hogy megtisztelt minket, s a vendgeink kztt dvzlhettk. Ksznettel vennnk, ha nhny sorban lern a balatoni kirnduls, osztlykirnduls, erdei iskola tbor, nyri tborozs, csaldi nyarals, dls alkalmval szerzett tapasztalatait, lmnyeit (a kevsb kellemeseket is). Szvesen fogadunk minden szrevtelt, javaslatot, mellyel mg szebb, jobb tehetjk a hozznk ltogat vendgek szmra az itt tlttt napokat.
Ugyanitt vrjuk a weblapunkkal kapcsolatos vlemnyeket is.


Eddigi bejegyzsek

Els lap  Elz  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]  Kvetkez  Utols lap
Karmacsi Lászlóné 2010. 09. 03.

Július 24-30-ig töltöttünk el egy nagyon szép hetet a Hotel Rév -ben Szántódon. Bár az idõ nem kényeztetett el bennünket, mégis felejthetetlen élményt nyújtott 32 gyereknek, és nekünk nevelõknek is. Köszönjük a hotel személyzetének, akik nagyon kedvesek, készségesek voltak. A kaja finom, a hotel kényelmes, tiszta, tökéletes volt.Szeretnénk ez úton is megköszönni a lehetõséget, és szeretnénk visszatérõ vendégek lenni! Karmacsi Lászlóné Kölcse
petres antal istvánné 2010. 08. 19.

A minap érkeztünk haza balatonakali nyaralásunkból, és ismét nagyon elégedettek vagyunk a szíves fogadtatással, barátságos, kedves kiszolgáló személyzettel, úgy a konyhán, mint a recepción. Igen kedvezõ áron nagyon finom, változatos és bõséges volt a reggeli, vacsora, két gyerekemmnel félpanziós ellátásban üdültünk Akalin, a gyerektáborban. Ajánlom mindenkinek - határon innen és túl!

Mivel kocsink nem volt, kissé nehézkes volt a strandra el- és visszajutás, de errõl mi tehettünk.
Györök Miklósné 2010. 08. 06.

Idén már negyedik alkalommal nyaraltunk a rév hotelben három gyermekkel.A rossz idõ ellenére is nagyon jól éreztük magunkat.A személyzet még mindig nagyon kedves.
Biztos vagyok benne,hogy nem ez volt az utolsó nyaralásunk itt.
Köszönjük.Györök család
Végh József 2010. 08. 01.

2010. 07. 10-16. között Pálkövén került sor az immáron IV. Judo Önvédelmi Sporttáborra. A 20 sportoló és a két kísérõ az idei évben is kellemes emlékekkel tért haza. Köszönetünket fejezzük ki a teljes személyzetnek, hogy minden úgy sikerült, ahogy terveztük. Elkezdtük szervezni a következõ évit. Ez nem fenyegetés, ez ígéret! Reméljük, hogy jövõre valóban ismét találkozunk!
Végh József 2010. 08. 01.

2010. 07. 24-30. között nyaraltunk a párommal a Hotel Révben, immáron másodszor. Tavaly is nagyon jól éreztük magunkat, de az idei végén még nehezebben indultunk haza. Köszönet a teljes személyzetnek, és a csárdában a felszolgálóknak. Mindig öröm számunkra, ha a mai rohanó világunkban ilyen kellemes helyen tudunk eltölteni néhány napot. Külön köszönjük, hogy a zamárdi felé esõ oldalon kaptunk szobát.
Végh József és Kohajda Rita
Illés Gábor 2010. 07. 25.

2010.07.18-24-ig töltötunk el egy hetet a Szántodi Rév hotelben,két gyermekünkel.nagyon jol éreztük magunkat.külön köszönet a Rév Csárdában a felszolgálóknak kedveségükért és a segitökészségükért .kellemes emlékekkel tértünk haza.köszönettel:Illés család.
ui:remélem jövöre ismét itt nyaralhatunk.
Hidvégi Mihály 2010. 07. 25.

Elõször voltunk a gyermektáborban Balatonakaliban és nagyon jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudjuk mindazoknak, akik olcsón szeretnének a Balaton partján nyaralni. A szállás megfelelõ a kiszolgálás kitûnõ a személyzet kedves, segítõkész. Az ételek kifogástalanok,bõséges reggeli és vacsora vár mindazokra akik oda mennek! Ezúton szeretnénk a személyzetnek megköszönni a kedvességüket, és kívánunk nekik kellemes nyarat, pihenést és jó egészséget. Hidvégi család, Sopron.
Varga Anita 2010. 07. 18.

Nagyon kellemes, és élményekben gazdag hetet töltöttünk el Szántódon a Rév-hotelben. Nyári tábor volt, ahol mindenki jól érezte magát, mindannyian megtaláltuk a számunkra megfelelõ programot. Nagyon jók voltak az esti bulik, diszkók. A személyzet is nagyon segítõkész volt. Szeretnénk megköszönni ezt a csodás hetet, szívesen visszamennénk, remélem lesz is rá lehetõségünk.
Üdv: Varga Anita és a vámosújfalui csapat
Szalontai József 2010. 06. 28.

Egy 40 fõs osztállyal voltunk Pálkövén, remekül éreztük magunkat, a kaja remek volt és a környék is egész szép.
Törekiné Takács Beáta 2010. 06. 28.

Élményekben gazdag hetet töltöttünk el Pálkövén a kapuvári Katolikus Iskola 1-4. osztályosaival 2010. június 21-25-ig. A rossz idõ ellenére találtunk magunknak jó programokat, ebben számíthattunk maximálisan Mészáros úr segítségére. A szállás, az étel is nagyon jó volt.
Barcza László 2010. 06. 18.

41 tanulóval töltöttünk egy hetet (erdei iskola) Szántódon. Bár sikerült rendkívül pocsék idõt kifognunk, mégis rendkívül jól éreztük magunkat. A szálláshely kényelme megfelelõ, a munkatársak rendkívül segítõkészek, kedvesek. A gyerekek és kollégáim nevében is köszönöm a vendéglátást, egészen biztos, hogy vissza fogunk még térni. Szívesen ajánlom minden kollégának! Barcza lászló (Bp. Bárczi Géza Ált. Isk.)

j bejegyzs rsa

Nv:

 

E-mail cm:

 

Vlemny (max. 500 karakter):

Ellenrz kd megadsa:*

Krjk rja be az albbiakban olvashat szmot szmjegyekkel a mellette lv mezbe!


lap tetejre ^