Balatonakali Youth Camp

Palkove Youth Hostel

Hotel & Hostel Rév Balaton

Excursions
Green Schools
Summer camps, schools
Family Holidays
Walking & Biking tours
Fishing weekends
Training & Seminars
Meetings for friends
Prices
Discounts
Pictures
Maps
Send your enquiry
Online booking
Guest Book
About Us

Balaton news

Balaton weather

Balaton Green Schools

Accomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse riding

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat.
Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Eddigi bejegyzések

Első lap  Előző  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]  Következő  Utolsó lap
petres antal istvánné 2010. 08. 19.

A minap érkeztünk haza balatonakali nyaralásunkból, és ismét nagyon elégedettek vagyunk a szíves fogadtatással, barátságos, kedves kiszolgáló személyzettel, úgy a konyhán, mint a recepción. Igen kedvező áron nagyon finom, változatos és bőséges volt a reggeli, vacsora, két gyerekemmnel félpanziós ellátásban üdültünk Akalin, a gyerektáborban. Ajánlom mindenkinek - határon innen és túl!

Mivel kocsink nem volt, kissé nehézkes volt a strandra el- és visszajutás, de erről mi tehettünk.
Györök Miklósné 2010. 08. 06.

Idén már negyedik alkalommal nyaraltunk a rév hotelben három gyermekkel.A rossz idő ellenére is nagyon jól éreztük magunkat.A személyzet még mindig nagyon kedves.
Biztos vagyok benne,hogy nem ez volt az utolsó nyaralásunk itt.
Köszönjük.Györök család
Végh József 2010. 08. 01.

2010. 07. 10-16. között Pálkövén került sor az immáron IV. Judo Önvédelmi Sporttáborra. A 20 sportoló és a két kísérő az idei évben is kellemes emlékekkel tért haza. Köszönetünket fejezzük ki a teljes személyzetnek, hogy minden úgy sikerült, ahogy terveztük. Elkezdtük szervezni a következő évit. Ez nem fenyegetés, ez ígéret! Reméljük, hogy jövőre valóban ismét találkozunk!
Végh József 2010. 08. 01.

2010. 07. 24-30. között nyaraltunk a párommal a Hotel Révben, immáron másodszor. Tavaly is nagyon jól éreztük magunkat, de az idei végén még nehezebben indultunk haza. Köszönet a teljes személyzetnek, és a csárdában a felszolgálóknak. Mindig öröm számunkra, ha a mai rohanó világunkban ilyen kellemes helyen tudunk eltölteni néhány napot. Külön köszönjük, hogy a zamárdi felé eső oldalon kaptunk szobát.
Végh József és Kohajda Rita
Illés Gábor 2010. 07. 25.

2010.07.18-24-ig töltötunk el egy hetet a Szántodi Rév hotelben,két gyermekünkel.nagyon jol éreztük magunkat.külön köszönet a Rév Csárdában a felszolgálóknak kedveségükért és a segitökészségükért .kellemes emlékekkel tértünk haza.köszönettel:Illés család.
ui:remélem jövöre ismét itt nyaralhatunk.
Hidvégi Mihály 2010. 07. 25.

Először voltunk a gyermektáborban Balatonakaliban és nagyon jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudjuk mindazoknak, akik olcsón szeretnének a Balaton partján nyaralni. A szállás megfelelő a kiszolgálás kitűnő a személyzet kedves, segítőkész. Az ételek kifogástalanok,bőséges reggeli és vacsora vár mindazokra akik oda mennek! Ezúton szeretnénk a személyzetnek megköszönni a kedvességüket, és kívánunk nekik kellemes nyarat, pihenést és jó egészséget. Hidvégi család, Sopron.
Varga Anita 2010. 07. 18.

Nagyon kellemes, és élményekben gazdag hetet töltöttünk el Szántódon a Rév-hotelben. Nyári tábor volt, ahol mindenki jól érezte magát, mindannyian megtaláltuk a számunkra megfelelő programot. Nagyon jók voltak az esti bulik, diszkók. A személyzet is nagyon segítőkész volt. Szeretnénk megköszönni ezt a csodás hetet, szívesen visszamennénk, remélem lesz is rá lehetőségünk.
Üdv: Varga Anita és a vámosújfalui csapat
Szalontai József 2010. 06. 28.

Egy 40 fős osztállyal voltunk Pálkövén, remekül éreztük magunkat, a kaja remek volt és a környék is egész szép.
Törekiné Takács Beáta 2010. 06. 28.

Élményekben gazdag hetet töltöttünk el Pálkövén a kapuvári Katolikus Iskola 1-4. osztályosaival 2010. június 21-25-ig. A rossz idő ellenére találtunk magunknak jó programokat, ebben számíthattunk maximálisan Mészáros úr segítségére. A szállás, az étel is nagyon jó volt.
Barcza László 2010. 06. 18.

41 tanulóval töltöttünk egy hetet (erdei iskola) Szántódon. Bár sikerült rendkívül pocsék időt kifognunk, mégis rendkívül jól éreztük magunkat. A szálláshely kényelme megfelelő, a munkatársak rendkívül segítőkészek, kedvesek. A gyerekek és kollégáim nevében is köszönöm a vendéglátást, egészen biztos, hogy vissza fogunk még térni. Szívesen ajánlom minden kollégának! Barcza lászló (Bp. Bárczi Géza Ált. Isk.)
Gyöngyi 2010. 06. 10.

2010.június 7-8-án osztálykiránduláson a Pálkövei Ifjúsági szálláson voltunk.
Csodálatos környezet fogadott minket, csend, nyugalom. Lélegzet elállító kilátás a Balatonra, a strand tényleg csak egy ugrásra. Reggel az ébresztő óra csörgése helyett, a madarak vidám csiripelése keltett minket.
A szállás tiszta, rendezett!!!!
Étkezésnél azt is megtudtuk, hogy különleges igényeket is figyelembe vesznek (ételallergia stb.
Mindenkinek ajánlom.

Új bejegyzés írása

Név:

 

E-mail cím:

 

Vélemény (max. 500 karakter):

Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!


lap tetejére ^