Balatonakali Youth Camp

Palkove Youth Hostel

Hotel & Hostel Rv Balaton

Excursions
Green Schools
Summer camps, schools
Family Holidays
Walking & Biking tours
Fishing weekends
Training & Seminars
Meetings for friends
Prices
Discounts
Pictures
Maps
Send your enquiry
Online booking
Guest Book
About Us

Balaton news

Balaton weather

Balaton Green Schools

Accomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse riding

Kedves Vendgnk! Ksznjk, hogy megtisztelt minket, s a vendgeink kztt dvzlhettk. Ksznettel vennnk, ha nhny sorban lern a balatoni kirnduls, osztlykirnduls, erdei iskola tbor, nyri tborozs, csaldi nyarals, dls alkalmval szerzett tapasztalatait, lmnyeit (a kevsb kellemeseket is). Szvesen fogadunk minden szrevtelt, javaslatot, mellyel mg szebb, jobb tehetjk a hozznk ltogat vendgek szmra az itt tlttt napokat.
Ugyanitt vrjuk a weblapunkkal kapcsolatos vlemnyeket is.


Eddigi bejegyzsek

Els lap  Elz  [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]  Kvetkez  Utols lap
Gyöngyi 2010. 06. 10.

2010.június 7-8-án osztálykiránduláson a Pálkövei Ifjúsági szálláson voltunk.
Csodálatos környezet fogadott minket, csend, nyugalom. Lélegzet elállító kilátás a Balatonra, a strand tényleg csak egy ugrásra. Reggel az ébresztõ óra csörgése helyett, a madarak vidám csiripelése keltett minket.
A szállás tiszta, rendezett!!!!
Étkezésnél azt is megtudtuk, hogy különleges igényeket is figyelembe vesznek (ételallergia stb.
Mindenkinek ajánlom.
Hamvas Viktória 2010. 05. 31.

2010. május 28-30. között voltunk az osztályból tízen Szántódon. A szállással maximálisan meg voltunk elégedve, nagyon jól éreztük magunkat. Köszönet a kedves és megértõ vendéglátásért! Remélem, a jövõben tudok még diákcsoportot Szántódra vinni.
A legjobbakat kívánom mindenkinek Komlóról: Hamvas Viktória
Riti 2010. 05. 24.

mi az osztállyal megyünk.
31 tõl.
a szobák és a zuhanyzó szerintem jól néznek ki csak azt nemtom h van etv
remélem az is van
persze nem egész nap azt nézni hanem pl.banyátok közt... persze este
majd megírom h milyen volt
Reka 2010. 02. 24.

En taborban voltam Balatonakalin es nagyon jol ereztem magam, es nem csak en, hanem a tarasim is...a szallas tiszta volt, a szoba otthonos, az etel elfogadhato es a strand is nagyon kozel volt. Iden is reszt veszunk a Balatonakali ifjusagi taborban, mert csupa jo elmenneyel gazdagodtunk meg es sok uj baratra tettunk szert:-)
Czira Tibor 2010. 02. 15.

Több éven át önöknél nyaraltunk már, és a szivünk csak is a Rév-hotelba húz vissza az idén is. A hotel összes dolgozóját tekintve nagyon kedvesek és aranyosak. A kiszolgálás maximális, ennél jobb már nem is lehetne.Külön dicséret illeti a konyhai dolgozókat odaadó készséges és segitõkész munkájukért. Az ételek minõsége és mennyisége kiváló, azaz I.osztályú. Az elhelyezés és egyéb szolgáltatásaikkal is maximálisan megvagyunk elégedve.A legnagyobb dicséretet önök érdemlik a kedves feleségével .
Nagy Tünde 2010. 01. 05.

A kaja tényleg fenomenális!
balogh zoltánné 2010. 01. 03.

sziasztok boldog új évet kívánok a hotel minden dolgozójának anikó
Deák Fanni 2009. 11. 05.

Gyöngyi nagyon jól éreztük magunkat hála neked!
Frigyik Zsuzsa (Zsuzsika,Picilány) 2009. 10. 10.

Szántód egyszerûen Csodálatos volt! Sok olyan embert ismertem meg akik nagyszerûek! Sokat tanultam tõlük! :) Nagyon szeretem õket! Viszont rettenetesen hiányoznak! :(
Teljesen jóvolt a hangulat, az ételek, a bulik, a közös strandolás, és sok más egyéb!

Köszönöm Csaba bácsinak és Anci néninek ezt a fantasztikus nyarat! :)

Puszi
Bak Krisztián Sándor 2009. 10. 06.

Három gyermekünkkel augusztus vége felé voltunk a szántódi Rév Hotelben.
A kiszolgálással és a szállással elégedettek voltunk.
A szobánk tiszta volt, minden nap takarítottak.
Külön kiemelném (a nagyon kedves személyzet mellett) a csárda dolgozóit, különösen a két pincért, Tamást és Ádámot. Köszönjük, srácok!
A tulaj, Csaba is rendkívül jó fej.
A kaja pedig szuper volt!
Mindenkinek jó szívvel ajánljuk a Rév Hotelt.
Kovács Tiborné KATI 2009. 09. 16.

AGUSZTUSBAN VOLTUNK A TÁBOR VENDÉGEI NAGYON JOL ÉREZTÜK MAGUNKAT JÖVÖRE IS MEGYÜNK BALATONAKALIRA SOK KEDVES EMBERT ISMERTEM MEG NAGYON HANGULATOS CSALÁDIAS VOLT A LÉGKÖR ÉS EZ KÖSZÖNHETÖ NEKED GYÖNGYI ÉS A TÖBBI DOLGOZÓNAK.MINDENKINEK JO EGÉSZSÉGET KIVÁNUNK A KOVÁCS CSALÁD

j bejegyzs rsa

Nv:

 

E-mail cm:

 

Vlemny (max. 500 karakter):

Ellenrz kd megadsa:*

Krjk rja be az albbiakban olvashat szmot szmjegyekkel a mellette lv mezbe!


lap tetejre ^