Balatonakali Youth Camp

Palkove Youth Hostel

Hotel & Hostel Rv Balaton

Excursions
Green Schools
Summer camps, schools
Family Holidays
Walking & Biking tours
Fishing weekends
Training & Seminars
Meetings for friends
Prices
Discounts
Pictures
Maps
Send your enquiry
Online booking
Guest Book
About Us

Balaton news

Balaton weather

Balaton Green Schools

Accomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse riding

Kedves Vendgnk! Ksznjk, hogy megtisztelt minket, s a vendgeink kztt dvzlhettk. Ksznettel vennnk, ha nhny sorban lern a balatoni kirnduls, osztlykirnduls, erdei iskola tbor, nyri tborozs, csaldi nyarals, dls alkalmval szerzett tapasztalatait, lmnyeit (a kevsb kellemeseket is). Szvesen fogadunk minden szrevtelt, javaslatot, mellyel mg szebb, jobb tehetjk a hozznk ltogat vendgek szmra az itt tlttt napokat.
Ugyanitt vrjuk a weblapunkkal kapcsolatos vlemnyeket is.


Eddigi bejegyzsek

Els lap  Elz  [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9]  Kvetkez  Utols lap
Kovács Tiborné KATI 2009. 09. 16.

AGUSZTUSBAN VOLTUNK A TÁBOR VENDÉGEI NAGYON JOL ÉREZTÜK MAGUNKAT JÖVÖRE IS MEGYÜNK BALATONAKALIRA SOK KEDVES EMBERT ISMERTEM MEG NAGYON HANGULATOS CSALÁDIAS VOLT A LÉGKÖR ÉS EZ KÖSZÖNHETÖ NEKED GYÖNGYI ÉS A TÖBBI DOLGOZÓNAK.MINDENKINEK JO EGÉSZSÉGET KIVÁNUNK A KOVÁCS CSALÁD
Kati 2009. 08. 24.

Nemrég érkeztünk haza Szántódról, a Rév Hotelbõl. Az ismerõseink közül senki nem hiszi el, hogy ennyi pénzért ilyen ellátást kaptunk, ilyen jót nyaraltunk. ;-) A szoba méretét leszámítva nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A recepciósok segítõkészek, kedvesek, a pincérek odaadóak, aranyosak. Reméljük, sikerül még itt eltöltenünk ilyen szép hetet. Köszönünk mindent!
Végh József és Kohajda Rita 2009. 08. 23.

Nagyon jól éreztük magunkat augusztus elején Szántódon a Hotel Rév-ben, amit köszönünk mindenkinek, aki ott dolgozik. Szállás, étkezés egyaránt elnyerte tetszésünket. A pálkövei tábor után egy újabb kellemes meglepetés ért bennünket és ez manapság nem kis dolog. Ismételt köszönet a teljes személyzetnek és további jó munkát kívánunk!
Ágnes 2009. 07. 27.

Üdvözlöm a RÉV Hotels dolgozóit!
Elõször is gratulálok a konyhai dolgozóknak, nagyon finom ételeket készítettek, a kiszolgálás is gyors volt és kedvesek, udvariasak a vendégekkel.
zsoldos edit 2009. 07. 06.

Gratulálok az akali konyha csapatának a fõzõversenyen elért elsõ helyezésért!
Engem nem lepett meg az eredmény.
Õk naponta megérdemelnék ezt az elismerést.
Szép nyarat, jó munkát és egy sereg elégedett , jóllakott, vidám táborlakót kívánok!
zs.e.

Kulcsár Mónika 2009. 07. 01.

Kedves Anna, Katalin, Csaba és minden kedves "réves" munkatárs! A két évvel ezelõtti kiváló osztálykirándulás késztetett minket, pozsonyi tanárokat arra, hogy diákjainknak megint egy nálatok eltöltött hosszú hétvégét szervezzünk osztálykirándulásként. Meg kell mondanom, jó döntés volt! Nagyszerûen éreztük magunkat a kicsit viharos idõjárás ellenére. Köszönet a családias hangulatért, a sok kedves mosolyért, az elõzékenységért!
Üdvö zlettel Márta, Nóra, Mónika és a pozsonyi elsõsök
Pethõ Attiláné 2009. 07. 01.

Osztályommal jún.5-7-ig B.akalin,a Tatabányai gy.táborban egy nagyon tartalmas,hétvégi kiránduláson vettünk részt.A jelzett esõs,rossz idõ szerencsére nem jött be,csak a Balaton vize volt hideg.A kirándulások szervezésében Farkas Gyöngyi /tábor-és büfévezetõ/ segítségével sikerült a tervezett programot megvalósítani.Az ételek bõségesek,finomak,az ott dolgozók figyelmesek,kedvesek voltak.Köszönjük!
Csontos Dóra 2009. 06. 23.

Nagyon jól éreztük magunkat a Rév Hotelban Kedvesek batságosak az ottani dolgozok, pincérek. Mi táborban voltunk kb 60 fõs társasággal nagyon jó volt és további sok sikert a jövõben is.Köszönjük a vendéglátást és az odafigyelést minden dolgozonak.
Tóth Csilla 2009. 06. 22.

Üdv Mindenkinek!:)
Nagyon jól éreztük magunkat, gyerkõccel, Apukával, 6 éjszakát töltöttünk a RÉV Hotelben. (06.15.) Az ételek, finomak, a felszolgálás 1. osztályú!! Mindenki nagyon barátságos volt, ajánlani tudom a helyet!! Ja és csemetém is megtanult billiárdozni. Azóta is azzal nyúz:) További szép nyarat Mindenkinek!
Királyné Pócs Ágnes 2009. 06. 17.

Király Krisztián anyukája vagyok!
Június 11-14 között voltunk nyaralni. Fantasztikusan éreztük magunkat és ami meglepett az a segítõkészség és közvetlenség mind a csárda dolgozói részérõl, mind pedig a recepciósok részérõl.Köszönöm nekik és sok sikert kívánunk további munkájukhoz.
Király család Kajárpécrõl ( Gyõr mellett).
Kiss Róbertné 2009. 06. 10.

A kislányommal elöször 2003 nyarán voltunk itt elöször,azóta minden évben ide jövünk egy hétre.Nagyon szuper hely ,kedvesek a recepciósok,Annáról és Csabáról nem is beszélve,mi már szinte családtagként jövünk.Remélem idén nyáron is sikerül.Kissné Ági és Bianka Kecskemétröl

j bejegyzs rsa

Nv:

 

E-mail cm:

 

Vlemny (max. 500 karakter):

Ellenrz kd megadsa:*

Krjk rja be az albbiakban olvashat szmot szmjegyekkel a mellette lv mezbe!


lap tetejre ^