Balatonakali Youth Camp

Palkove Youth Hostel

Hotel & Hostel Rév Balaton

Excursions
Green Schools
Summer camps, schools
Family Holidays
Walking & Biking tours
Fishing weekends
Training & Seminars
Meetings for friends
Prices
Discounts
Pictures
Maps
Send your enquiry
Online booking
Guest Book
About Us

Balaton news

Balaton weather

Balaton Green Schools

Accomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse riding

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat.
Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Eddigi bejegyzések

Első lap  Előző  [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9]  Következő  Utolsó lap
Kati 2009. 08. 24.

Nemrég érkeztünk haza Szántódról, a Rév Hotelből. Az ismerőseink közül senki nem hiszi el, hogy ennyi pénzért ilyen ellátást kaptunk, ilyen jót nyaraltunk. ;-) A szoba méretét leszámítva nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A recepciósok segítőkészek, kedvesek, a pincérek odaadóak, aranyosak. Reméljük, sikerül még itt eltöltenünk ilyen szép hetet. Köszönünk mindent!
Végh József és Kohajda Rita 2009. 08. 23.

Nagyon jól éreztük magunkat augusztus elején Szántódon a Hotel Rév-ben, amit köszönünk mindenkinek, aki ott dolgozik. Szállás, étkezés egyaránt elnyerte tetszésünket. A pálkövei tábor után egy újabb kellemes meglepetés ért bennünket és ez manapság nem kis dolog. Ismételt köszönet a teljes személyzetnek és további jó munkát kívánunk!
Ágnes 2009. 07. 27.

Üdvözlöm a RÉV Hotels dolgozóit!
Először is gratulálok a konyhai dolgozóknak, nagyon finom ételeket készítettek, a kiszolgálás is gyors volt és kedvesek, udvariasak a vendégekkel.
zsoldos edit 2009. 07. 06.

Gratulálok az akali konyha csapatának a főzőversenyen elért első helyezésért!
Engem nem lepett meg az eredmény.
Ők naponta megérdemelnék ezt az elismerést.
Szép nyarat, jó munkát és egy sereg elégedett , jóllakott, vidám táborlakót kívánok!
zs.e.

Kulcsár Mónika 2009. 07. 01.

Kedves Anna, Katalin, Csaba és minden kedves "réves" munkatárs! A két évvel ezelőtti kiváló osztálykirándulás késztetett minket, pozsonyi tanárokat arra, hogy diákjainknak megint egy nálatok eltöltött hosszú hétvégét szervezzünk osztálykirándulásként. Meg kell mondanom, jó döntés volt! Nagyszerűen éreztük magunkat a kicsit viharos időjárás ellenére. Köszönet a családias hangulatért, a sok kedves mosolyért, az előzékenységért!
Üdvözlette l Márta, Nóra, Mónika és a pozsonyi elsősök
Pethő Attiláné 2009. 07. 01.

Osztályommal jún.5-7-ig B.akalin,a Tatabányai gy.táborban egy nagyon tartalmas,hétvégi kiránduláson vettünk részt.A jelzett esős,rossz idő szerencsére nem jött be,csak a Balaton vize volt hideg.A kirándulások szervezésében Farkas Gyöngyi /tábor-és büfévezető/ segítségével sikerült a tervezett programot megvalósítani.Az ételek bőségesek,finomak,az ott dolgozók figyelmesek,kedvesek voltak.Köszönjük!
Csontos Dóra 2009. 06. 23.

Nagyon jól éreztük magunkat a Rév Hotelban Kedvesek batságosak az ottani dolgozok, pincérek. Mi táborban voltunk kb 60 fős társasággal nagyon jó volt és további sok sikert a jövőben is.Köszönjük a vendéglátást és az odafigyelést minden dolgozonak.
Tóth Csilla 2009. 06. 22.

Üdv Mindenkinek!:)
Nagyon jól éreztük magunkat, gyerkőccel, Apukával, 6 éjszakát töltöttünk a RÉV Hotelben. (06.15.) Az ételek, finomak, a felszolgálás 1. osztályú!! Mindenki nagyon barátságos volt, ajánlani tudom a helyet!! Ja és csemetém is megtanult billiárdozni. Azóta is azzal nyúz:) További szép nyarat Mindenkinek!
Királyné Pócs Ágnes 2009. 06. 17.

Király Krisztián anyukája vagyok!
Június 11-14 között voltunk nyaralni. Fantasztikusan éreztük magunkat és ami meglepett az a segítőkészség és közvetlenség mind a csárda dolgozói részéről, mind pedig a recepciósok részéről.Köszönöm nekik és sok sikert kívánunk további munkájukhoz.
Király család Kajárpécről ( Győr mellett).
Kiss Róbertné 2009. 06. 10.

A kislányommal elöször 2003 nyarán voltunk itt elöször,azóta minden évben ide jövünk egy hétre.Nagyon szuper hely ,kedvesek a recepciósok,Annáról és Csabáról nem is beszélve,mi már szinte családtagként jövünk.Remélem idén nyáron is sikerül.Kissné Ági és Bianka Kecskemétröl
Back Eszter 2009. 06. 04.

2 napos osztálykirándulásunk alkalmával jártunk a Rév Hotelben. Nagyon meg voltunk elégedve a szobákkal, a kínált lehetőségekkel és programokkal. Köszönjük.

Új bejegyzés írása

Név:

 

E-mail cím:

 

Vélemény (max. 500 karakter):

Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!


lap tetejére ^