Balatonakali Youth Camp

Palkove Youth Hostel

Hotel & Hostel Rév Balaton

Excursions
Green Schools
Summer camps, schools
Family Holidays
Walking & Biking tours
Fishing weekends
Training & Seminars
Meetings for friends
Prices
Discounts
Pictures
Maps
Send your enquiry
Online booking
Guest Book
About Us

Balaton news

Balaton weather

Balaton Green Schools

Accomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse riding

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat.
Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Eddigi bejegyzések

Első lap  Előző  [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]  Következő  Utolsó lap
Bali Eszter 2009. 05. 26.

3 napos osztálykiránduláson voltunk a Rév Hotelben. Mindenkinek szeretettel ajánljuk, felejthetetlen élmény volt. Köszönjük a lehetőséget.
Márk 2009. 05. 07.

Mi a sulival vóltunk itt táborozni,nagyon csucs vólt a kirándulások és az erdei iskola is jó vólt.Igaz a Balaton kicsit hideg vólt de nem baj.De egy a lényeg nagyon csucs szeretlek Hotel Rév I Love: Hotel Rév!!!!!!!!!!!
Szeretettel:Fekete Dániel Márk
Hadzsega Zoltán 2008. 09. 01.

Egy kellemes hetet töltöttünk a Rév Hotelben augusztus végén. Az ételek finomak, a kiszolgálás szuper.Családias volt a hangulat, az ott dolgozók kedvesek, segítőkészek.
KÜLÖN KÖSZÖNET A RECEPCIÓN MÓNOS MARIKÁNAK A SZÜLETÉSNAPI MEGLEPETÉSÉRT!!!
Ha lehetőségünk lesz jövőre is megyünk.
Üdv mindenkinek innen Miskolcról.
Salamon Ferenc 2008. 08. 30.

Sziasztok!Mi tavaly és idén is a Rév hotelben voltunk egy hetet.Két gyerekkel és nagyon jó volt , nagyon finomak az ételek és mindenki nagyon aranyos.szuper a kiszolgálás biztosan megyünk jövöre is.üdv mindenkinek.
Ináncsi Nóra 2008. 08. 26.

Nagyon kellemes hetet töltöttünk a hotelben. Kedvesek, barátságosak az ott dolgozók. :-) A reggeli mindig bőséges választékú volt, a vacsora pedig nagyon finom, ízletesen főznek. Én tengerpartra vágytam inkább, de egyáltalán nem bánom, hogy anya meggyőzött és a Rév Holtelben nyaraltunk.
Miklós Edit 2008. 08. 20.

Nagyon jól éreztük magunkat a Rév Hotelban,kedves volt a személyzet.Megbeszéltük a párommal,hogy jövőre a betervezett tengerpart helyett ugyanide utazunk.Jó a környezet,finomak és kiadósak az ételek.Az Én kisfiam barátokat is talált magának,lévén,hogy voltak iskolás csoportok is.A discot nagyon élvezte.Köszönjük a vendéglátást minden kedves alkalmazottnak.
homokiak 2008. 08. 09.

Igazán remekül sikerült a nyári táborunk a Rév Hotelben, aug. 2-8. Mi felnőttek is és a gyerekek is jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek ezt a helyet.
Köszönünk mindent.
Kriszta 2008. 07. 27.

Mi osztálykiránduláson voltunk Akalin ebben a táborban97-be,de nagyon jól éreztük magunkat és kétszer is voltunk!Én azt mondtam egyszer még szeretnék majd ott nyaralni,és remélem az álmom valóra válhat jövőre.Igaz most már családos anyuka vagyok,de a gyerekeimnek meg mutathatnám,milyen is volt ott nyaralni abban a király táborban!
polgári katalin 2008. 07. 26.

Mi 4 éve nyaralunk a Hotel Rév -ben,de semmi panaszunk nincs.Ha volt is a Bartos úr azonnal korigálta.Csodálatos a vendég szeretetük ,kedvességük és a figyelmességük.Az étel kiváló ,kiadósak és finomak. A pincérek és a konyhai dolgozok aranyosak és ügyesek.A családom nem vágyik külföldre csak hozzájuk.Remélem sikerül de minden évben ottleszünk.Az idén jul 27-től,megyünk. Polgári katalin Miskolc
Pál Lászlóné 2008. 07. 25.

Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek aki azon munkálkodott,hogy el tudjunk menni Pálkövére 15-16-17.én köszönöm előre is. már nagyon várjuk. már csak a jó időt kell megrendelni.
Ivánné Tóth Mária 2008. 07. 24.

Csodálatos 6 napot töltöttünk a Rév Hotelban! 2008 Jul.18-24 ig!

Új bejegyzés írása

Név:

 

E-mail cím:

 

Vélemény (max. 500 karakter):

Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!


lap tetejére ^