Balatonakali Youth Camp

Palkove Youth Hostel

Hotel & Hostel Rv Balaton

Excursions
Green Schools
Summer camps, schools
Family Holidays
Walking & Biking tours
Fishing weekends
Training & Seminars
Meetings for friends
Prices
Discounts
Pictures
Maps
Send your enquiry
Online booking
Guest Book
About Us

Balaton news

Balaton weather

Balaton Green Schools

Accomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse riding

Kedves Vendgnk! Ksznjk, hogy megtisztelt minket, s a vendgeink kztt dvzlhettk. Ksznettel vennnk, ha nhny sorban lern a balatoni kirnduls, osztlykirnduls, erdei iskola tbor, nyri tborozs, csaldi nyarals, dls alkalmval szerzett tapasztalatait, lmnyeit (a kevsb kellemeseket is). Szvesen fogadunk minden szrevtelt, javaslatot, mellyel mg szebb, jobb tehetjk a hozznk ltogat vendgek szmra az itt tlttt napokat.
Ugyanitt vrjuk a weblapunkkal kapcsolatos vlemnyeket is.


Eddigi bejegyzsek

Els lap  Elz  [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]  Kvetkez  Utols lap
Back Eszter 2009. 06. 04.

2 napos osztálykirándulásunk alkalmával jártunk a Rév Hotelben. Nagyon meg voltunk elégedve a szobákkal, a kínált lehetõségekkel és programokkal. Köszönjük.
Bali Eszter 2009. 05. 26.

3 napos osztálykiránduláson voltunk a Rév Hotelben. Mindenkinek szeretettel ajánljuk, felejthetetlen élmény volt. Köszönjük a lehetõséget.
Márk 2009. 05. 07.

Mi a sulival vóltunk itt táborozni,nagyon csucs vólt a kirándulások és az erdei iskola is jó vólt.Igaz a Balaton kicsit hideg vólt de nem baj.De egy a lényeg nagyon csucs szeretlek Hotel Rév I Love: Hotel Rév!!!!!!!!!!!
Szeretettel:Fekete Dániel Márk
Hadzsega Zoltán 2008. 09. 01.

Egy kellemes hetet töltöttünk a Rév Hotelben augusztus végén. Az ételek finomak, a kiszolgálás szuper.Családias volt a hangulat, az ott dolgozók kedvesek, segítõkészek.
KÜLÖN KÖSZÖNET A RECEPCIÓN MÓNOS MARIKÁNAK A SZÜLETÉSNAPI MEGLEPETÉSÉRT!!!
Ha lehetõségünk lesz jövõre is megyünk.
Üdv mindenkinek innen Miskolcról.
Salamon Ferenc 2008. 08. 30.

Sziasztok!Mi tavaly és idén is a Rév hotelben voltunk egy hetet.Két gyerekkel és nagyon jó volt , nagyon finomak az ételek és mindenki nagyon aranyos.szuper a kiszolgálás biztosan megyünk jövöre is.üdv mindenkinek.
Ináncsi Nóra 2008. 08. 26.

Nagyon kellemes hetet töltöttünk a hotelben. Kedvesek, barátságosak az ott dolgozók. :-) A reggeli mindig bõséges választékú volt, a vacsora pedig nagyon finom, ízletesen fõznek. Én tengerpartra vágytam inkább, de egyáltalán nem bánom, hogy anya meggyõzött és a Rév Holtelben nyaraltunk.
Miklós Edit 2008. 08. 20.

Nagyon jól éreztük magunkat a Rév Hotelban,kedves volt a személyzet.Megbeszéltük a párommal,hogy jövõre a betervezett tengerpart helyett ugyanide utazunk.Jó a környezet,finomak és kiadósak az ételek.Az Én kisfiam barátokat is talált magának,lévén,hogy voltak iskolás csoportok is.A discot nagyon élvezte.Köszönjük a vendéglátást minden kedves alkalmazottnak.
homokiak 2008. 08. 09.

Igazán remekül sikerült a nyári táborunk a Rév Hotelben, aug. 2-8. Mi felnõttek is és a gyerekek is jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek ezt a helyet.
Köszönünk mindent.
Kriszta 2008. 07. 27.

Mi osztálykiránduláson voltunk Akalin ebben a táborban97-be,de nagyon jól éreztük magunkat és kétszer is voltunk!Én azt mondtam egyszer még szeretnék majd ott nyaralni,és remélem az álmom valóra válhat jövõre.Igaz most már családos anyuka vagyok,de a gyerekeimnek meg mutathatnám,milyen is volt ott nyaralni abban a király táborban!
polgári katalin 2008. 07. 26.

Mi 4 éve nyaralunk a Hotel Rév -ben,de semmi panaszunk nincs.Ha volt is a Bartos úr azonnal korigálta.Csodálatos a vendég szeretetük ,kedvességük és a figyelmességük.Az étel kiváló ,kiadósak és finomak. A pincérek és a konyhai dolgozok aranyosak és ügyesek.A családom nem vágyik külföldre csak hozzájuk.Remélem sikerül de minden évben ottleszünk.Az idén jul 27-tõl,megyünk. Polgári katalin Miskolc
Pál Lászlóné 2008. 07. 25.

Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek aki azon munkálkodott,hogy el tudjunk menni Pálkövére 15-16-17.én köszönöm elõre is. már nagyon várjuk. már csak a jó idõt kell megrendelni.

j bejegyzs rsa

Nv:

 

E-mail cm:

 

Vlemny (max. 500 karakter):

Ellenrz kd megadsa:*

Krjk rja be az albbiakban olvashat szmot szmjegyekkel a mellette lv mezbe!


lap tetejre ^