Balatonakali Youth Camp

Palkove Youth Hostel

Hotel & Hostel Rv Balaton

Excursions
Green Schools
Summer camps, schools
Family Holidays
Walking & Biking tours
Fishing weekends
Training & Seminars
Meetings for friends
Prices
Discounts
Pictures
Maps
Send your enquiry
Online booking
Guest Book
About Us

Balaton news

Balaton weather

Balaton Green Schools

Accomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse riding

Kedves Vendgnk! Ksznjk, hogy megtisztelt minket, s a vendgeink kztt dvzlhettk. Ksznettel vennnk, ha nhny sorban lern a balatoni kirnduls, osztlykirnduls, erdei iskola tbor, nyri tborozs, csaldi nyarals, dls alkalmval szerzett tapasztalatait, lmnyeit (a kevsb kellemeseket is). Szvesen fogadunk minden szrevtelt, javaslatot, mellyel mg szebb, jobb tehetjk a hozznk ltogat vendgek szmra az itt tlttt napokat.
Ugyanitt vrjuk a weblapunkkal kapcsolatos vlemnyeket is.


Eddigi bejegyzsek

Els lap  Elz  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]  Kvetkez  Utols lap
Lia 2012. 05. 26.

Sziasztok! :) mi június. 13-14 megyünk az osztályommal egy kis kirándulásra Pálkövé-re ! Valaki volt már ott az ifjúsági szállásban? Milyen? :) Ja és lehet még egy kérdésem wifi vagy más egyéb internet kapcsolat van ? Köszi: Lia
Niki 2012. 05. 08.

Hello!
Olcsón meglehet úszni, 23000ft-ból mindennel balatonakalin. Alig várom! :)
Végh József 2011. 08. 28.

Kedves Kata és a pálkövei tábor személyzete!
Kicsit megkésve ugyan, de ismételten szeretnénk köszönetet mondani, hogy az 5. Judo Táborunk is fantasztikusan sikerült és ebben nem kis része volt a tábor személyzetének. A gyerekek is, és mi, felnõtt edzõk, pedagógusok is nagyon jól éreztük magunkat. Szerencsére az idõjárás is mellénk állt abban az egy hétben, az elhelyezés, az ellátás pedig tökéletes volt. További jó munkát kívánunk! Kohajda Rita, Végh József és a sportolók
Magyar Csilla 2011. 08. 25.

A gyermekem megbetegedése miatt sajnos a nyaralásunk meghiusult. A tábor vezetõsége maximális toleranciát és végtelen korrektséget tanusított, amit nagyon köszönünk. Magyar Csilla
Németh Andrásné 2011. 08. 01.

Sziasztok!

Felejthetetl en élmény volt a rév hotel földszinti szobáiban aludni, ahol meghajlott a farostlemez állmennyezet, és örültünk hogy van wifi internet is (balaton1)
Barczáné Demjén Margit 2011. 07. 16.

2011.július 11-tõl-14-ig felejthetetlen napokat töltöttünk el félpanziós ellátásban , igen kedvezõ áron a Hotel Rév- ben Szántódon.A környezet csodálatos.A csárda ahol étkeztünk hangulatos. Köszönet Tamásnak a felszolgálónak kiemelkedõ készségéért és kedvességéért. Köszönet a többi konyhai személyzetnek a változatos, bõséges ételekért.
A hotel szobák tiszták, kényelmesek.A recepció személyzetének is szeretnénk megköszönni a kedves fogadtatást, kedvességüket .Mindenkinek merem ajánlani .
Czira Tibor 2011. 07. 09.

Mi majdnem minden évben a Rév-Hotelban nyaralunk a kis baráti társaságunkkal. Csak is jót tudunk mondani a Hotelról, és elsõsorban a személyzetrõl, és a csárda személyzetérõl.Olyan még nem volt, hogy ugy kellett eljönnünk, hogy nem éreztük jól magunkat.Csodálatos hely, csodálatos környezet! Külön köszönet illeti a Csabát és kedves családját, hogy majdnem minden évben számunkra lehetõvé teszi a kikapcsolodást a Rév- Hotelban!
Nagy Bálint 2011. 07. 05.

2011. június 25-e és július elseje között egy felejthetetlen tábori hetet töltöttünk el 35 kisdiákkal a Balatonakali Gyermektáborban.Köszönjük a teljesen megfelelõ szállást, az igazán finom étkezést; a korrekt kiszolgálást - a jó hangultat pedig már csak rajtunk múlott! :-)
Üdvözlettel; a hajdúszoboszlói Gönczy Pál Kéttannyelvû Általános Iskola táborosai nevében; Nagy Bálint tanár úr
Erdélyi Krisztina 2011. 04. 26.

Köszönjük az igazán kellemes húsvétot [köszönet a nyuszinak is :-) ]! Olcsó és remek szálláshely, figyelmes, aranyos személyzettel. Biztosan visszatérünk még!
További jó munkát kívánunk!
Kriszta és Imre
Magyar Csilla 2011. 04. 03.

Köszönöm mindenkinek a visszajelzést , nagy örömmel várjuk a nyarat, fõleg a gyerekek. Reméljük élményekkel teli napokat tölthetünk majd a táborban.
MAGYAR CSILLA 2011. 04. 01.

2011. év elején foglalást küldtem emailben családi üdülésre Akaliba. Az elõleget online utalással elküldtem már több mint egy hónapja. Azóta emailben és telefonon is próbáltam visszaigazolást kérni az utalt összegrõl. Ez azóta sem érkezett meg. Hiányolom a visszajelzést, mert korrekt eljárás lenne, a befizetett összeg megérkezésének visszaigazolása.

j bejegyzs rsa

Nv:

 

E-mail cm:

 

Vlemny (max. 500 karakter):

Ellenrz kd megadsa:*

Krjk rja be az albbiakban olvashat szmot szmjegyekkel a mellette lv mezbe!


lap tetejre ^