Balatonakali Youth Camp

Palkove Youth Hostel

Hotel & Hostel Rév Balaton

Excursions
Green Schools
Summer camps, schools
Family Holidays
Walking & Biking tours
Fishing weekends
Training & Seminars
Meetings for friends
Prices
Discounts
Pictures
Maps
Send your enquiry
Online booking
Guest Book
About Us

Balaton news

Balaton weather

Balaton Green Schools

Accomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse ridingAccomodation travel vacation Balaton discount hotel Cheap hotel Hungary hostels Jugendherberge am Plattensee Camps at Lake Balaton Balaton youth hostels 2 hours from Budapest countryside horse riding

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári táborozás, családi nyaralás, üdülés alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat.
Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Eddigi bejegyzések

Első lap  Előző  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]  Következő  Utolsó lap
Niki 2012. 05. 08.

Hello!
Olcsón meglehet úszni, 23000ft-ból mindennel balatonakalin. Alig várom! :)
Végh József 2011. 08. 28.

Kedves Kata és a pálkövei tábor személyzete!
Kicsit megkésve ugyan, de ismételten szeretnénk köszönetet mondani, hogy az 5. Judo Táborunk is fantasztikusan sikerült és ebben nem kis része volt a tábor személyzetének. A gyerekek is, és mi, felnőtt edzők, pedagógusok is nagyon jól éreztük magunkat. Szerencsére az időjárás is mellénk állt abban az egy hétben, az elhelyezés, az ellátás pedig tökéletes volt. További jó munkát kívánunk! Kohajda Rita, Végh József és a sportolók
Magyar Csilla 2011. 08. 25.

A gyermekem megbetegedése miatt sajnos a nyaralásunk meghiusult. A tábor vezetősége maximális toleranciát és végtelen korrektséget tanusított, amit nagyon köszönünk. Magyar Csilla
Németh Andrásné 2011. 08. 01.

Sziasztok!

Felejthetetl en élmény volt a rév hotel földszinti szobáiban aludni, ahol meghajlott a farostlemez állmennyezet, és örültünk hogy van wifi internet is (balaton1)
Barczáné Demjén Margit 2011. 07. 16.

2011.július 11-től-14-ig felejthetetlen napokat töltöttünk el félpanziós ellátásban , igen kedvező áron a Hotel Rév- ben Szántódon.A környezet csodálatos.A csárda ahol étkeztünk hangulatos. Köszönet Tamásnak a felszolgálónak kiemelkedő készségéért és kedvességéért. Köszönet a többi konyhai személyzetnek a változatos, bőséges ételekért.
A hotel szobák tiszták, kényelmesek.A recepció személyzetének is szeretnénk megköszönni a kedves fogadtatást, kedvességüket .Mindenkinek merem ajánlani .
Czira Tibor 2011. 07. 09.

Mi majdnem minden évben a Rév-Hotelban nyaralunk a kis baráti társaságunkkal. Csak is jót tudunk mondani a Hotelról, és elsősorban a személyzetről, és a csárda személyzetéről.Olyan még nem volt, hogy ugy kellett eljönnünk, hogy nem éreztük jól magunkat.Csodálatos hely, csodálatos környezet! Külön köszönet illeti a Csabát és kedves családját, hogy majdnem minden évben számunkra lehetővé teszi a kikapcsolodást a Rév- Hotelban!
Nagy Bálint 2011. 07. 05.

2011. június 25-e és július elseje között egy felejthetetlen tábori hetet töltöttünk el 35 kisdiákkal a Balatonakali Gyermektáborban.Köszönjük a teljesen megfelelő szállást, az igazán finom étkezést; a korrekt kiszolgálást - a jó hangultat pedig már csak rajtunk múlott! :-)
Üdvözlettel; a hajdúszoboszlói Gönczy Pál Kéttannyelvű Általános Iskola táborosai nevében; Nagy Bálint tanár úr
Erdélyi Krisztina 2011. 04. 26.

Köszönjük az igazán kellemes húsvétot [köszönet a nyuszinak is :-) ]! Olcsó és remek szálláshely, figyelmes, aranyos személyzettel. Biztosan visszatérünk még!
További jó munkát kívánunk!
Kriszta és Imre
Magyar Csilla 2011. 04. 03.

Köszönöm mindenkinek a visszajelzést , nagy örömmel várjuk a nyarat, főleg a gyerekek. Reméljük élményekkel teli napokat tölthetünk majd a táborban.
MAGYAR CSILLA 2011. 04. 01.

2011. év elején foglalást küldtem emailben családi üdülésre Akaliba. Az előleget online utalással elküldtem már több mint egy hónapja. Azóta emailben és telefonon is próbáltam visszaigazolást kérni az utalt összegről. Ez azóta sem érkezett meg. Hiányolom a visszajelzést, mert korrekt eljárás lenne, a befizetett összeg megérkezésének visszaigazolása.
Karmacsi Lászlóné 2010. 09. 03.

Július 24-30-ig töltöttünk el egy nagyon szép hetet a Hotel Rév -ben Szántódon. Bár az idő nem kényeztetett el bennünket, mégis felejthetetlen élményt nyújtott 32 gyereknek, és nekünk nevelőknek is. Köszönjük a hotel személyzetének, akik nagyon kedvesek, készségesek voltak. A kaja finom, a hotel kényelmes, tiszta, tökéletes volt.Szeretnénk ez úton is megköszönni a lehetőséget, és szeretnénk visszatérő vendégek lenni! Karmacsi Lászlóné Kölcse

Új bejegyzés írása

Név:

 

E-mail cím:

 

Vélemény (max. 500 karakter):

Ellenőrző kód megadása:*

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!


lap tetejére ^